Werkinspectie naar Krakau

Een educatieve city trip.

Werkinspectie naar Krakau Werkinspectie naar Krakau Werkinspectie naar Krakau
De ideale combinatie van een werk en plezier.

Voor een klant mochten wij een reis organiseren naar Krakau waar zij hun relaties voor hadden uitnodigd. Na aankomst in Krakau, vertrokken ze naar het hotel om zich op te frissen en te gaan dineren bij het Pod Aniolami Restaurant. Dit beroemde restaurant ligt verborgen in een oude gotische kelder dat bekleed is met 13e-eeuws interieur en een briljante keuken die is gebaseerd op de Poolse culinaire tradities. Een must!

De tweede dag heeft de groep de dag gespendeerd bij het Cisco Experience Centre. Een ontzettend leerzame dag. Hierna was het tijd om de stad te ontdekken vanaf het water bij het Pino River Restaurant. Dit restaurant, gelegen op een boot, serveert heerlijke Italiaanse en Mediteraanse gerechten.Voorafgaand aan het diner hebben ze genoten van een aperitief bij het Hala Forum; Krakau’s beroemdste indoor foodmarket met verschillende restaurants, bars en live muziek.

Je kunt Krakau niet verlaten zonder een bezoek aan de zoutmijn. Dit stond dan ook op de planning voor de laatste dag. Als afsluiter hebben ze genoten van een heerlijke lunch in het uniek gedecoreerde Wesele Restaurant. Een echte educatieve city trip!

Werkinspectie naar Krakau

Batenburg Applied Techniek naar Maastricht
Reizen
22 september 2023

Batenburg Applied Techniek naar Maastricht

Lees meer
Incentive naar Singapore en Indonesië
Reizen
29 september 2023

Incentive naar Singapore en Indonesië

Lees meer
Kookworkshop met Herman den Blijker
Evenementen
1 december 2020

Kookworkshop met Herman den Blijker

Lees meer