Werkinspectie naar Krakau

Ideale combinatie van een werkbezoek naar een prachtige stad.

Werkinspectie naar Krakau Werkinspectie naar Krakau Werkinspectie naar Krakau
Naar Krakau

Voor een klant mochten wij een reis organiseren naar Krakau waar zij hun relaties voor hadden uitnodigd. Na aankomst in Krakau, vertrokken ze naar het hotel om zich op te frissen en te gaan dineren bij het Pod Aniolami Restaurant. Dit beroemde restaurant ligt verborgen in een oude gotische kelder dat bekleed is met 13e-eeuws interieur en een briljante keuken die is gebaseerd op de Poolse culinaire tradities. 

De tweede dag hebben ze de dag gespendeerd bij het Cisco Experience Centre. Na afloop zijn ze gaan dineren bij het Pino River Restaurant. Dit restaurant, gelegen op een boot, serveert heerlijke Italiaanse en Mediteraanse gerechten. Voorafgaand aan het diner hebben ze genoten van een aperitief bij het Hala Forum; Krakau's beroemdste indoor foodmarket met verschillende restaurants, bars en live muziek.

Op de laatste dag hebben ze de zoutmijn bezocht. Hier leerde ze van alles over de historie van de mijnen en als afsluiter hebben ze genoten van een heerlijke lunch in het uniek gedecoreerde Wesele Restaurant. 

Meer onvergetelijke momenten.

Batenburg Applied Techniek naar Maastricht
Reizen
22 september 2023

Batenburg Applied Techniek naar Maastricht

Lees meer
Incentivereis naar Singapore en Indonesië
Reizen
29 september 2023

Incentivereis naar Singapore en Indonesië

Lees meer
Kookworkshop met Herman den Blijker
Evenementen
1 december 2020

Kookworkshop met Herman den Blijker

Lees meer