Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De rol van EMboost in de maatschappij

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

EMboost haar inbreng in de maatschappij

Door het steunen van goede doelen, geef je het deel uit maken van de maatschappij net wat meer betekenis. Je kan mensen in nood steunen, helpen met het beschermen van de natuur of het steunen van onderwijsprojecten. Niet alleen is het fijn om andere te helpen, maar ook geeft het jezelf een gevoel van voldoening en betekenis.

EMboost haar inbreng in de maatschappij
Stichting Everyday People

Stichting Everyday People

Everyday People staat voor het helpen van alledaagse mensen. Arm, rijk, jong, oud, gezond, bekend of onbekend; iedereen heeft wel eens een moeilijke tijd. Vooral ouderen, daklozen en kwetsbare kinderen hebben de aandacht van de stichting. Gezellig pannenkoeken eten voor de kleintjes, planten langs brengen bij eenzame ouderen of een sportieve clinic met je sportheld; zij organiseren het! Of wat te denken van het jaarlijkse daklozendiner? Topchef Herman den Blijker verwent daklozen met kerst, maar ook met Koningsdag. Mensen die normaal met een schuin oog worden bekeken, worden heerlijk verwend.

Support Casper

Support Casper

Support Casper is in het najaar van 2015 opgericht met als doel de bewustwording van alvleesklierkanker te vergroten en geld in te zamelen voor innovatief onderzoek naar nieuwe behandelmethoden voor deze ernstige vorm van kanker. De stichting werd opgericht door Carien de Jonge en Robert de Brave, beide slachtoffer van de ziekte. Carien is in 2015 helaas overleden en Robert zijn vrouw Desirée in 2014 overleden. De missie is 'Het verbeteren van de overlevingskans van patiënten met alvleesklierkanker, de tweede meest dodelijke vorm van kanker in ons land.'