Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De rol van EMboost in de maatschappij

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

EMboost haar inbreng in de maatschappij

De kracht van geven is grenzeloos. Kleine gebaren zoals een glimlach of vriendelijk compliment hebben de kracht om vreugde te verspreiden. Dit doen wij dagelijks, maar willen ook meer doen.
Daarom steunen wij een aantal goede doelen om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij.
Een onvergetelijke ervaring bieden aan iemand die het zelf niet kan veroorloven, soms iets kleins, soms iets groters. Door het steunen van o.a. de onderstaande drie stichtingen hopen wij een positieve invloed uit te brengen op vele (Rotterdamse) gezinnen en personen.

EMboost haar inbreng in de maatschappij
Stichting Everyday People

Stichting Everyday People

Everyday People staat voor het helpen van alledaagse mensen, iedereen heeft weleens een moeilijke tijd. Vooral ouderen, daklozen en kwetsbare kinderen hebben de aandacht van deze stichting. EMboost helpt mee bij het uitvoeren van meerdere projecten waarbij de minderbedeelde mens in het zonnetje gezet wordt. Ook stellen wij speciale uitjes naar (sport)evenementen beschikbaar.

Support Casper

Support Casper

Deze stichting is opgericht door Prof. Dr. Casper van Eijck die het tot zijn missie heeft gemaakt een behandeling te vinden voor alvleesklierkanker, want vooralsnog zijn de overlevingskansen gering. Met deze campagne wordt het baanbrekende onderzoek gefinancierd en meer aandacht gevraagd voor de ziekte. Doel is om uiterlijk in 2030 een betaalbare behandeling voor elke patiƫnt te kunnen bieden. EMboost stelt graag veilingitems beschikbaar voor het Support Casper Gala.

Dirk Kuyt Foundation

Dirk Kuyt Foundation

Sport is voor mensen met een beperking zeer belangrijk. Niet alleen vanwege de fysieke uitdaging, maar ook vanwege het sociale aspect. Er mag geen belemmering zijn om te kunnen sporten en dat is waar de Dirk Kuyt Foundation zich voor inzet. EMboost stelt veilingitems beschikbaar voor het Dirk Kuyt Foundation Gala