Over EMboost.

Events & reizen die raken!

Over EMboost. Over EMboost. Over EMboost.
Events of reizen waar jouw relaties nog lang over zullen napraten.

EMboost is een veelzijdig eventmarketingbureau dat zijn opdrachtgevers helpt om het beste uit zichzelf te halen. Met andere woorden: we ondersteunen bedrijven bij het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van sales, marketing en communicatie door de inzet van events.

Ons startpunt is altijd jouw doelstelling, jouw boodschap, jouw doelgroep en jouw budget. Door onze jarenlange ervaring in binnen- en buitenland weten wij jouw wensen om te zetten naar impactvolle events of reizen waar jouw relaties nog lang over zullen napraten.

Geef jouw organisatie een relatieboost

Je wilt samen iets vieren of uw relaties bedanken voor hun vertrouwen op een manier die hen nog lang zal bijblijven. EMboost biedt een ruim aanbod aan geheel verzorgde relatie-events; van reizen naar (inter)nationale concerten, sportevenementen of bijzondere bestemmingen tot geheel naar wens ingerichte evenementen rondom een zelfbedacht concept.

Geef jouw sales boost

Wil jij als bedrijf je het maximale halen uit je connecties met resellers, dealers, distributeurs en/of eindverkopers? Wij denken graag met je mee om je sales te boosten! De salesactivatieprogramma's van EMboost wakkeren de gezonde rivaliteit op speelse wijze aan met persoonlijke aandacht, oog voor detail en effectieve communicatie. Het eindresultaat? Een tot in de puntjes geregelde incentive voor de bestverkopende resellers en ruimschoots behaalde salesdoelstellingen voor je bedrijf.

Wat doet EMboost?

Daikin naar Ibiza
Reizen
2 oktober 2021

Daikin naar Ibiza

Feestelijk weekend op Ibiza

Lees meer
Jubileumconcert 2022
Evenementen
24 september 2022

Jubileumconcert 2022

50-jarig jubileumfeest Zegro

Lees meer
The Intelligence Group naar Jordanië
Reizen
19 februari 2023

The Intelligence Group naar Jordanië

Een onvergetelijke reis naar een prachtige bestemming

Lees meer

‘Of het nu een event of (sport)reis is; er gaat niets boven live met elkaar iets onvergetelijks beleven’

Wim Jansen - Directeur/partner EMboost

Voor wie wij werken