Incentive naar Singapore en Indonesië

Van een indrukwekkende stad naar een oase van rust.

Incentive naar Singapore en Indonesië Incentive naar Singapore en Indonesië Incentive naar Singapore en Indonesië
Een onvergetelijke reis in Azië

Voor een klant mochten wij een mooie reis organiseren, namelijk een combinatie van de groenste metropool Singapore en het adembenemende Indonesië.
Na een reis van een kleine 13 uur kwam de groep aan op het indrukwekkende vliegveld van Singapore; Changi Airport. Vervolgens was er uitgebreid de tijd om de hoofdstad van The Lion City te ontdekken.

Tijdens de stadstour is er een bezoek gebracht aan onder andere de botanische tuinen ‘’National Orchid Garden’’, het Civic District, Little India, The Merlion en Thian Hock Keng Temple. Een avond-boottocht over de rivier van Singapore mocht natuurlijk niet ontbreken.

Ook was er op culinair gebied genoeg te ontdekken. Zo heeft de groep kunnen genieten van een Dim Sum maaltijd, Food Trail Heritage tour met verschillende lokale snacks en een typische lunch in een Local Hawker Center.

Na deze 3 dagen was het tijd voor iets meer rust. Een korte boottocht bracht de groep van Singapore naar Bintan Island, Indonesië. Het prachtige resort lag aan het strand. Dan is een snorkeltrip natuurlijk een must. Met de boot vertrok de groep naar Mapur Island om de zee te verkennen om vervolgens op een parelwit strand grenzend aan de helderblauwe zee te lunchen met de voetjes in het zand. De rest van het programma bestond uit typisch Indonesisch lunchen en wat relaxen.

Aan elke trip komt, helaas, een einde. Met de boot ging de groep terug naar Singapore voor een laatste diner samen om vervolgens weer terug te vliegen naar Amsterdam.

Incentive naar Singapore en Indonesië

Excelsior Business Club naar Marbella
Reizen
31 januari 2023

Excelsior Business Club naar Marbella

Lees meer
Incentive Brazilië
Reizen
5 november 2018

Incentive Brazilië

Lees meer
The Intelligence Group naar Jordanië
Reizen
19 februari 2023

The Intelligence Group naar Jordanië

Lees meer