Beleef de mooiste voetbalwedstrijden van dichtbij.

Beleef de mooiste voetbalwedstrijden van dichtbij.

EMboost is officieel Hospitality partner van Feyenoord en Official Ticket Agent van FC Barcelona.

Met EMboost naar voetbal

Met EMboost naar voetbal

EMboost is jouw ervaren partner voor arrangementen naar de mooiste wedstrijden in de nationale en internationale competities en eindtoernooien.

Zo zijn wij bijvoorbeeld officieel hospitality partner van Feyenoord Rotterdam en Official Ticket Agent van FC Barcelona. Daarnaast werken wij rechtstreeks samen met vele (inter)nationale voetbalclubs. Hierdoor kunnen we een breed spectrum aan officiƫle arrangementen naar diverse wedstrijden aanbieden.

Onlangs de wedstrijd Manchester City FC - West Ham United FC bezocht met mijn zoon. In het stadion hadden we prima zitplaatsen; zelfs nog een upgrade gehad waardoor we nog betere plekken hadden! Het hotel was zeer goed. Perfect geregeld allemaal. We hebben super genoten!!

Olaf Methorst

Feyenoord Hospitality

De Feyenoord Business Arrangementen zijn een uitermate geschikte manier om tijdens thuiswedstrijden van Feyenoord jouw klanten, personeel of vrienden te ontvangen in informele setting en sportieve ambiance.

Afhankelijk van het tijdstip van de wedstrijd lunch of dineer je voor of na de wedstrijd in het Zalmhuis, waarnaar je de watertaxi naar de Kuip neemt. In het stadion kijk je vanaf jouw gereserveerde zitplaats naar de wedstrijd in de prachtige ambiance. Je kunt al vanaf twee personen reserveren voor alle thuiswedstrijden van Feyenoord, inclusief de (Europese) topwedstrijden.

 

Feyenoord Hospitality