Batenburg Applied Techniek op bedrijfsuitje naar Maastricht

Een groot feestje in Maastricht

Batenburg Applied Techniek op bedrijfsuitje naar Maastricht Batenburg Applied Techniek op bedrijfsuitje naar Maastricht Batenburg Applied Techniek op bedrijfsuitje naar Maastricht
Met Batenburg Techniek naar Maastricht

Wij mochten voor Batenburg Applied Techniek een bedrijfsuitje organiseren naar Maastricht. De 80 genodigden werden op vrijdag 22 september bij hun kantoor opgehaald met de dubbeldekker die hun naar het Van der Valk in Maastricht bracht. Na aankomst konden ze direct aanschuiven bij de welkomstborrel waar de sfeer er direct goed in zat. Na opgefrist te zijn, stond er een boottocht over de Maas op de planning met een 3-gangen diner. Na het diner, ging het volume van de muziek omhoog en de beentjes van de vloer. Deze mensen weten hoe je een feestje viert!

Zaterdag begon de dag goed  met een uitgebreid ontbijt waarna er een rondleiding volgde over de Apostelhoeve. We keken uit over de glooiende landschappen en genoten uiteraard van verschillende klassieke wijn die deze wijngaard rijk is.

De lunch vond plaats in Cinema Café Lumière met uitzicht over het water, hier werden groepjes gevormd en kreeg men een mysterieus koffertje mee waarna de City Escape Game kon beginnen.

De dag werd goed afgesloten met een walking dinner bij de Harbour Club en aansluitend een dj die ervoor zorgde dat niemand stil kon zitten. Wat was dit een geslaagd weekend!

Meer onvergetelijke momenten.

De Wannebiezz in Ahoy
Evenementen
7 april 2023

De Wannebiezz in Ahoy

Lees meer
Baker Tilly Sicilië 2022
Reizen
12 mei 2022

Baker Tilly Sicilië 2022

Lees meer
Excelsior Business Club naar Marbella
Reizen
31 januari 2023

Excelsior Business Club naar Marbella

Lees meer