Overige sport wedstrijden.

Overige sport wedstrijden.

Ook voor andere sporten is EMboost jouw reisspecialist en betrouwbare ticketpartner.

Tennis

Tennis

Elk jaar strijden de beste tennissers op verschillende toernooien verspreid over de wereld om de grote prijzen. Roland Garros, de Australian Open, Wimbledon en de US Open zijn prestigieuze Grand Slams vol spektakel en hebben wereldwijd enorme belangstelling. Liefst wat dichter bij huis? Bij ons kan je ook terecht voor het ABN Amro Open in Ahoy Rotterdam. Altijd al een groot (inter)nationaal tennistoernooi bij willen wonen en jouw favoriete tennisser aan het werk willen zien? Kies hieronder dan jouw wedstrijd, stel zelf je tennisreis samen en boek direct!

Rugby

Rugby

Heb je altijd al een rugby wedstrijd live mee willen maken? Ook dit is mogelijk bij ons! Wij hebben mogelijkheden voor de topwedstrijden op nationaal en internationaal niveau. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan de All Blacks (Nieuw Zeeland) in Ierland tijdens de Autumns Internationals of een topwedstrijd tijdens de Six Nations?

Olympische Spelen

Olympische Spelen

Precies 100 jaar nadat de Spelen in Parijs gehouden werden, keren de Spelen terug naar Parijs. In de zomer van 2024 is de lichtstad weer het sportmekka van de wereld met de organisatie van de 33ste editie van de Olympische Spelen. In samenwerking met onze partners kunnen wij voor u een fantastisch arrangement samenstellen naar dit grootste sportevenement ter wereld.

Overige sporten

Overige sporten

Staat het sportevenement dat je wilt bezoeken er niet bij? Neem gerust contact met ons op en wij onderzoeken de mogelijkheden voor je. Door onze jarenlange ervaring en vele (inter)nationale contacten in de industrie, kunnen wij voor nagenoeg alle sportwedstrijden aan tickets of hospitality pakketten komen.