Mercurius Shipping Group naar Barcelona

40-jarige jubileumreis onder de Spaanse zon

Mercurius Shipping Group naar Barcelona Mercurius Shipping Group naar Barcelona Mercurius Shipping Group naar Barcelona
Met Mercurius Shipping Group naar Barcelona

Voor het 40-jarig jubileum van Mercurius Shipping Group mochten wij een reis organiseren naar Barcelona. Er stond een super leuk en druk programma op de planning om de prachtige stad te verkennen.

Na de vroege ochtend vlucht op vrijdag 29 september 2023, gingen we meteen door naar Parc Guëll voor een tour met een privé gids. Daarna was het tijd om het water op te gaan voor een drie uur durende privé catamaran boottocht inclusief tapas en paella lunch. De avond sloten we af met een diner bij het restaurant Carpe Diem.

Zaterdagochtend begon de dag met een drie uur durende fietstocht met een Nederlandstalige gids, gevolgd door een heerlijke tapas lunch en aansluitend een bezoek aan de Sagrada Família met een privé gids. Na te hebben genoten van een vrije middag was het tijd voor een afsluitend diner in een authentiek Spaans restaurant.

Zondag was een rustige dag met in de ochtend een vrij programma om te genieten van de zomerse temperaturen en de stad op eigen gelegenheid te verkennen. Na deze relaxte start van de dag, was het helaas alweer tijd om ons klaar te gaan maken voor de vlucht terug naar huis. We hebben genoten van de heerlijke dagen in Barcelona!

Mercurius Shipping group naar Barcelona

70-jarig jubileumfeest Schréder
Evenementen
11 mei 2023

70-jarig jubileumfeest Schréder

Lees meer
Jubileumfeest Slagboom Vlaardingen
Evenementen
10 september 2022

Jubileumfeest Slagboom Vlaardingen

Lees meer
Jubileumreis Voice IT naar Valencia
Reizen
26 april 2018

Jubileumreis Voice IT naar Valencia

Lees meer