Jubileumreis naar Valencia

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Voice IT

Jubileumreis naar Valencia Jubileumreis naar Valencia Jubileumreis naar Valencia
Jubileumreis 10-jarig bestaan

Bezoek aan de sinaasappelstad Valencia

Ter ere van het 10-jarig bestaan van Voice IT werd EMboost gevraagd om mee te denken over het organiseren van een onvergetelijke ervaring voor het gehele team. Het jubileum moest goed gevierd worden met een reis naar het buitenland.

Alle medewerkers van Voice IT reisden voor drie dagen naar de sinaasappelstad Valencia. Tijdens een afwisselend programma werd de stad actief verkend, maar was er ook tijd voor ontspanning. Van een leuke fietstour en een spannend GPS-spel door de stad tot picknicken op het strand en relaxen op een privé-catamaran.

‘’De mijlpaal van ons 10-jarig bestaan wilden we uiteraard niet ongezien voorbij laten gaan. We wilden een onvergetelijke reis organiseren voor de mensen die al die jaren hard meegewerkt en -gebouwd hebben aan de organisatie Voice IT. Vanaf het eerste moment was de klik met de medewerkers van EMboost erg leuk en ontspannen. Zij gaven ons echt het gevoel dat zij een reis voor ons zouden neerzetten waarbij wij zelf konden meegenieten en niet bezig hoefden te zijn met de organisatie. In april 2018 zijn we met de hele groep afgereisd naar Valencia en hebben we daar inderdaad een onvergetelijke tijd met elkaar gehad. EMboost, hartelijk dank voor de fantastische reis, jullie hebben ons werkelijk ontzorgd! Op naar ons 20-jarig bestaan!’’

Willem van der Weijden - Directeur/Eigenaar Voice IT

Meer onvergetelijke momentennnn.

Incentive Brazilië
Reizen
5 november 2018

Incentive Brazilië

Lees meer
Bangkok 2022
Reizen
14 september 2022

Bangkok 2022

Lees meer
Baker Tilly Sicilië 2022
Reizen
12 mei 2022

Baker Tilly Sicilië 2022

Lees meer