Kroatisch bedrijf naar de Nations League!

Perfecte combinatie van twee wereldsteden, culinair genieten, cultuur en sport!

Kroatisch bedrijf naar de Nations League! Kroatisch bedrijf naar de Nations League! Kroatisch bedrijf naar de Nations League!
Kroatisch bedrijf naar de Nations League!

Groep van 30 Kroaten kwam in het weekend van 17-19 juni voor de Nations League finale naar Nederland. Bij aankomst in Amsterdam vertrokken we naar het Museum Rembrandthuis voor een tour. Na dit bezoek werd er gevaren op een echte Amsterdamse sloep met een heerlijk verfrissend glas Taittinger champagne en tapasplanken.

Na een heerlijke lunch in restaurant Mos met een 4-gangen menu en bijbehorende wijnen, terug op de sloep richting het 5-sterren Andaz hotel.
In de avond werd er gegeten in een verborgen parel in Amsterdam in een mooie zaal van het luxe Hotel de L’Europe en werd er een heerlijke 5-gangen diner geserveerd.

Op zondag werd het Van Gogh museum bezocht en vertrok men daarna met de bus richting Rotterdam voor de finale van de Nations League! In de Rotterdamse havenstad werd er echter eerst geluncht in het  1 Michelin ster restaurant Joelia en werd Rotterdam ontdekt d.m.v. een wandeltour. Uiteraard mocht de watertaxi niet ontbreken om de Kroatische zakengroep naar De Kuip te brengen. Helaas won Spanje de finale van Kroatië, maar heeft de groep een super ervaring gehad in de twee prachtige steden die Nederland te bieden heeft.

Een bezoek aan Nederland voor de Nations League

Grand Prix Zandvoort 2022
Evenementen
4 september 2022

Grand Prix Zandvoort 2022

Lees meer
Ocean Race in Genoa
Reizen
1 juli 2023

Ocean Race in Genoa

Lees meer
Jubileumreis A&M Recycling naar Spanje
Reizen
27 mei 2023

Jubileumreis A&M Recycling naar Spanje

Lees meer