Excelsior Business Club naar Marbella

Golfreis naar het zonnige Marbella

Excelsior Business Club naar Marbella Excelsior Business Club naar Marbella Excelsior Business Club naar Marbella
Excelsior Business Club naar Marbella

Voor Excelsior mocht EMboost eind januari haar jaarlijkse Excelsior Business Club golfreis organiseren. Dit jaar werd er gekozen voor het zonnige Spaanse Marbella.

Op dinsdagochtend werd er vroeg verzameld op Rotterdam Airport en kwamen we rond 9:30 aan in Malaga. Na een korte busrit naar Marbella waren de hotelkamers vroeg klaar en kon men zich in alle rust omkleden.

In de middag liepen we naar het aansluitende golfresort Guadalmina . Hier stonden de buggy’s en lunchpakketten klaar en werden er 9 holes gelopen op de North baan in verschillende flights. Na afloop werd er heerlijk nageborreld en werd er genoten van uitstekende tapas.
’s Avonds werd er heerlijk gegeten in La Sala Banus.

Woensdag werden er 18 holes gelopen op Guadalmina South na te hebben warm geslagen op de Driving Range. Na afloop werd ook hier nagesproken over de dag, geborreld en gegeten. Na een opfrismomentje in het hotel namen we de bus naar Vovem Asador waar er werd genoten van een uitgebreid diner.

In Zuid-Spanje zijn er prachtige golfresorts, dus vandaag vertrokken we naar Estepona Golf om daar 18 holes te lopen onder de Spaanse winterzon. Na afloop stond er een uitgebreid tapas buffet op de deelnemers te wachten. Onder het genot van een Cerveza en Verdejo werden de prijzen uitgereikt. In de avond werd de week afgesloten in het knusse oude Marbella met heerlijk eten in Casanis Bistrot.

Meer onvergetelijke momenten.

Rotterdam Footgolf Trophy 2022
Evenementen
21 juni 2022

Rotterdam Footgolf Trophy 2022

Lees meer
Seve Ambassadeurs Golfreis 2022
Reizen
28 september 2022

Seve Ambassadeurs Golfreis 2022

Lees meer
Grand Prix Zandvoort 2022
Evenementen
4 september 2022

Grand Prix Zandvoort 2022

Lees meer