Gemotoriseerd avontuur op het Eiland van Kwikfit & Pirelli

Een dag vol avontuur!

Gemotoriseerd avontuur op het Eiland van Kwikfit & Pirelli Gemotoriseerd avontuur op het Eiland van Kwikfit & Pirelli Gemotoriseerd avontuur op het Eiland van Kwikfit & Pirelli
Eiland vol avontuur met Kwikfit & Pirelli

Op  zondag 10 september 2023 vond het eiland vol avontuur van Kwikfit en Pirelli plaats. Met heerlijk zomers weer en een mooi programma op de planning ontvingen we de gasten met koffie, thee en wat lekkers. Er waren verschillende rondes met 8 verschillende gemotoriseerde activiteiten die op land en op het water werden uitgevoerd.

Tijdens het quad rijden, legde iedereen een parcours af van 800 meter. Ook mochten ze met een ervaren coureur in de Dakar Buggy over het terrein rijden, terwijl ze fantastische verhalen hoorden van de coureur over de Dakar race. Er waren veel verschillende activiteiten in het water en zo was daar de rib boat één van. Met de boot 'vlogen' de deelnemers met wel 85km per uur over het water!

Na uitgeput te zijn van alle adrenaline activiteiten sloten we de dag af met een echte barbecue met heerlijke gerechten en verkoelende drankjes om even bij te komen van deze fantastische en onvergetelijke dag.

Meer onvergetelijke momenten.

Zegro Jubileumconcert 2022
Evenementen
24 september 2022

Zegro Jubileumconcert 2022

Lees meer
Rotterdam Footgolf Trophy 2022
Evenementen
21 juni 2022

Rotterdam Footgolf Trophy 2022

Lees meer
Culinaire incentive naar Toscane
Reizen
1 april 2023

Culinaire incentive naar Toscane

Lees meer