20-jarig jubileumreis HatchTech

Welkom in Winter Wonderland!

20-jarig jubileumreis HatchTech 20-jarig jubileumreis HatchTech 20-jarig jubileumreis HatchTech
Samenhorigheidsgevoel in Winter Wonderland

Een jubileum vier je met elkaar!

Het 20-jarig bestaan van HatchTech vieren met een internationaal gezelschap: medewerkers uit Nederland, Oekraïne, Polen, Rusland, China en de Verenigde Staten. Dit middels het organiseren van een unieke reis, waarbij het samenhorigheidsgevoel sterk naar voren komt.

Binnen een tijdsbestek van zes weken is een geheel verzorgde reis naar Lapland ontwikkeld voor zeer uiteenlopende doelgroep.

Lapland is een bijzondere bestemming en echt een sprookje in de winter. Het sneeuwwitte landschap zorgt voor een prachtig aangezicht en maakt vele stoere activiteiten mogelijk, zoals bijvoorbeeld een huskytocht of sneeuwscootersafari. Tijdens deze reis heeft onze klant als ultiem hoogtepunt zelfs het Noorderlicht mogen aanschouwen. Dit unieke moment samen beleven, zorgt voor nog jarenlang gesprekken over deze reis.

Zowel in het voortraject als tijdens de incentive is er gezorgd voor diverse verrassingen middels teasers, pillow gifts, giveaways en kleine details met het logo. EMboost gaat altijd een stapje verder!

EMboost heeft enorm geholpen met het organiseren van een onvergetelijke reis naar Fins Lapland. Bedankt voor de flexibiliteit en inzet.

Ellen Poodt - Corporate Secretary HatchTech

HatchTech naar Lapland

Bangkok 2022
Reizen
14 september 2022

Bangkok 2022

Lees meer
Incentive Brazilië
Reizen
5 november 2018

Incentive Brazilië

Lees meer
Daikin Ibiza
Reizen
2 oktober 2021

Daikin Ibiza

Lees meer