Events & reizen die raken.

Events & reizen die raken.

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

EMboost creëert en organiseert events en sport- & incentivereizen in binnen- en buitenland. Dit doen we met een team van gepassioneerde en ervaren professionals.

Een event moet een onvergetelijke ervaring zijn, tot in de puntjes verzorgd én begeleid. Daarom wil je vertrouwen op een partij met meer dan 25 jaar ervaring, die met je meedenkt over impact en budget, die de grenzen opzoekt en verwachting overtreft.

EMboost creëert events & reizen die raken!

Meer over ons

Nieuws

Blijf op de hoogte.

Heimwee naar '88!
Nieuws
19 februari 2024

Heimwee naar '88!

Exact een maand voordat het Nederlands elftal het Europees Kampioenschap 2024 begint in Hamburg, organiseren wij ‘Heimwee naar ‘88’ op donderdag 16 mei 2024. In het nostalgische Rotterdamse Prinses Theater praat Jan Dirk Stouten met de voetbalvrienden Wim Kieft en Kees Jansma. Kieft speelde een cruciale rol dat toernooi en Jansma volgde de zegetocht van Oranje namens de NOS op de voet. De mannen voeren een goed gesprek dat ze rijkelijk voorzien van historische beelden.  

Lees meer
Loting EK 2024
Nieuws
2 december 2023

Loting EK 2024

Het is zover, het EK 2024 in Duitsland staat voor de deur! Afgelopen zaterdag 2 december was de loting en heeft het Nederlands Elftal een prachtige poule getroffen met Polen. Frankrijk, Oostenrijk en de wedstrijden worden respectievelijk in Hamburg, Leipzig en Berlijn. Vanaf de eerste wedstrijd op 14 juni tot en met de finale op 14 juli zal het een groot voetbalfeest zijn in Duitsland. Met een mix van talent en ervaring hoopt Oranje hoge ogen te gooien in ons buurland.

Lees meer
Official Ticket Agent FC Barcelona
Nieuws
11 juli 2023

Official Ticket Agent FC Barcelona

Ook in het seizoen 2023-2024 blijven we officieel ticket partner van FC Barcelona. In dit seizoen speelt Barca wegens de verbouwing van Camp Nou in het Estadí Olímpic Lluís Companys. Barcelona blijft natuurlijk een geweldige stad om als citytrip naar toe te gaan met familie en/of vrienden. De capaciteit van het Olympisch Stadion (55.926) mag dan een stuk minder zijn dan Camp Nou (99.354) we bieden ten opzichte van vorig jaar wel betere plekken aan! Met onze tickets zal je overdekt op de lange zijde zitten en heb je directe toegang tot de CUPRA Lounge met hapjes en drankjes.

Lees meer
EMboost officieel partner Feyenoord Vrouwen-1
Nieuws
1 juli 2023

EMboost officieel partner Feyenoord Vrouwen-1

We zijn verheugd om te melden dat EMboost vanaf aankomend seizoen de trotse partner is van de Feyenoord Vrouwen-1. Wij zullen voor de wedstrijden van de Feyenoord Vrouwen-1 ook arrangementen aanbieden. De wedstrijden van de Feyenoord Vrouwen-1 worden doorgaans op het terrein van Nieuw Varkenoord afgewerkt. Wim Jansen, directeur EMboost: ‘Door een partnership met Feyenoord Vrouwen-1 aan te gaan, willen we een boost geven aan het vrouwenvoetbal. We zien dit echt als een kans gezien de groeiende populariteit hiervan. Daarnaast ben ik er, als echte Feyenoord-supporter, uiteraard ontzettend trots op dat EMboost nu onderdeel is van de Feyenoord-partnerfamilie.’ EMboost is ook Hospitality partner van Feyenoord, waardoor we voor alle thuiswedstrijden van Feyenoord business arrangementen aanbieden. Klik daarvoor hier.

Lees meer
Rotterdam Footgolf Trophy
Nieuws
17 april 2023

Rotterdam Footgolf Trophy

Na twee zeer succesvolle edities in 2021 en 2022 keert de Rotterdam Footgolf Trophy terug op Golfcenter Seve.In het voorjaar gaan de diverse bedrijven de strijd weer aan voor de felbegeerde wisselbeker en de eer van het beste footgolf team van Rotterdam en omstreken! Iedereen wordt ontvangen met een borrelplateau en drankjes alvorens de 10 holes footgolf van start gaan en elke deelnemer ontvangt een originele RFT-cap. Genoeg reden om jouw team bestaande uit collega’s, klanten of relaties aan te melden voor een netwerkevent waar fun en tactiek voorop staan. Ben jij erbij om de strijd aan te gaan voor de felbegeerde wisselbeker? Meld je dan nu of kies voor een officieel partnership! Klik hier voor meer informatie! Toernooi format: 10 holes per speelavond (PAR 3) 5 personen per flight Dagwinnaars – overall klassement – finale Speeldagen op 12, 19, 26 juni, 3 juli en 28 augustus

Lees meer

Samen iets vieren of jouw eigen avontuur creëren?

EMboost creëert en organiseert events en sport- en incentivereizen in binnen- en buitenland. Dit doen we met een team van gepassioneerde en ervaren professionals. Wij overtreffen verwachtingen.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.