Beleef de mooiste voetbalwedstrijden van dichtbij.

EMboost is officieel Hospitality partner van Feyenoord en Official Ticket Agent van FC Barcelona.

Beleef de mooiste voetbalwedstrijden van dichtbij. Beleef de mooiste voetbalwedstrijden van dichtbij. Beleef de mooiste voetbalwedstrijden van dichtbij.

EMboost is jouw ervaren partner voor arrangementen naar de mooiste wedstrijden in de nationale en internationale competities en eindtoernooien.

Zo zijn wij bijvoorbeeld officieel hospitalitypartner van Feyenoord Rotterdam en Official Ticket Agent van FC Barcelona. Daarnaast werken wij rechtstreeks samen met vele (inter)nationale voetbalclubs. Hierdoor kunnen we een breed spectrum aan officiƫle arrangementen naar diverse wedstrijden aanbieden.

 

<iframe src="https://shop.ticketing.cm.com/feyenoord-hospitality" width="100%" height="100%"></iframe>

Feyenoord Hospitality

Feyenoord Hospitality

---

De Feyenoord Business Arrangementen zijn een uitermate geschikte manier om tijdens thuiswedstrijden van Feyenoord jouw klanten, personeel of vrienden te ontvangen in informele setting en sportieve ambiance.
Afhankelijk van het aanvangstijdstip van de wedstrijd luncht of dineer je voor of na de wedstrijd die je vanaf jouw gereserveerde zitplaats bekijkt. Je kunt al vanaf twee personen reserveren voor alle thuiswedstrijden van Feyenoord, inclusief de (Europese) topwedstrijden.

Interesse? Neem contact met ons op

Onlangs de wedstrijd Manchester City FC - West Ham United FC bezocht met mijn zoon. In het stadion hadden we prima zitplaatsen; zelfs nog een upgrade gehad waardoor we nog betere plekken hadden! Het hotel was zeer goed. Perfect geregeld allemaal. We hebben super genoten!!

Olaf Methorst