• Mondiale Sportevenementen

  Uw arrangement volledig verzorgd

  WK Oranje
 • Vluchten

  Van lijndienst tot chartervlucht

  Vliegreis
 • Exclusieve EMboost locaties

  Vier het Oranje-feest mee!

  Locaties
 • Restaurants en Programma

  Breid uw arrangement naar wens uit

  Restaurants
 • Gastsprekers

  Overtref de verwachtingen van uw relaties

  Gastspreker Kieft
 • Communicatietraject

  Warm uw relaties op in aanloop naar de reis

  Communicatie

Jouw specialist in sportieve arrangementen

Al ruim 20 jaar is EMboost dé specialist in Nederland voor al je hospitality-arrangementen en compleet verzorgde reizen rondom alle grote internationale toernooien en evenementen. Hierdoor profiteer je van onze jarenlange ervaring en internationale contacten, opgedaan tijdens onze aanwezigheid bij elk groot sporttoernooi sinds 1996. Van Engeland tot Zuid-Afrika en van Oekraïne tot Brazilië hebben wij voor onze relaties hun reis en verblijf mogen verzorgen. Uiteraard gecombineerd met het bezoek aan het evenement.

Elke reis is maatwerk. Daarom heeft EMboost alle disciplines in huis om de reis voor je gezelschap te optimaliseren. Of je nu met familie of vrienden reist, of met een zakelijk gezelschap. Wij verzorgen jouw gehele reis van A tot Z op basis van jouw wensen.

Vluchten en transfers

Via ons eigen kantoor bij de grootste internationale handelsorganisatie voor de luchtvaartindustrie verzorgen we uw vluchten, ook voor groepen. Op verzoek kunnen wij ook een chartervlucht voor u verzorgen. Dit kan interessant zijn voor grotere groepen. Daarnaast zetten wij voor grote toernooien ook vaak eigen chartervluchten in, eventueel gecombineerd met onze partners. Voor de transfers in de Speelsteden werken wij samen met betrouwbare partners waar wij een jarenlange relatie mee hebben opgebouwd, zodat u onbezorgd op uw bestemming arriveert.

Hotels

Hotelbeschikbaarheid is tijdens sportevenementen zeer beperkt. Dankzij onze internationale contacten kunnen wij echter gebruik maken van hotelcapaciteit die rechtstreeks door onze partners is gecontracteerd. Via ons lokale netwerk hebben wij ook rechtstreekse contacten met hotels. Dit varieert van driesterren middenklassehotels tot luxe vijfsterrenhotels. Al naar gelang uw wensen.

Programma

Buiten het bezoeken van de wedstrijd en de hospitality rondom de wedstrijd kunnen wij een op maat gemaakt programma ter plaatse voor je samenstellen. Denk hierbij onder andere aan excursies, diners, entertainment en het inzetten van gastsprekers. Exclusieve EMboost reisbegeleiding en/of lokale reisbegeleiding behoort ook tot de mogelijkheden. Op deze manier kun je optimaal van jouw reis genieten en je tijd besteden aan je gasten, terwijl alles voor je geregeld wordt. Er zijn altijd EMboost medewerkers aanwezig ter plaatse om je waar nodig te ondersteunen.

Communicatietraject

Als eventmarketingbureau heeft EMboost alle kennis en disciplines in huis om de impact van jouw zakelijke reis naar de sportevenementen te optimaliseren met professionele en doelgerichte communicatie voor, tijdens en na het evenement. Van een officiële uitnodiging, online deelnameregistratie en het sturen van sms-berichten tot de ontwikkeling van thuisblijverspakketten. Dit alles gericht op het vergroten van beleving en het versterken van het effect van je zakelijke investering.

Jouw sportieve reisarrangement

volledig voor je verzorgd

De op de vorige pagina genoemde Officiële MATCH Hospitality Pakketten kunnen los besteld worden; hiervoor is geen aanvullend reisarrangement vereist.
De Officiële Hospitality Pakketten voor het toernooi zullen direct door MATCH Hospitality gefactureerd worden als beschreven in het officiële orderformulier.
De factuur voor een eventueel aanvullend reisarrangement ontvang je via EMboost.

Foto Soccer City Stadium Johannesburg: Ilvy Njiokiktjien